Son güncelleme: 04 Eylül 2023

WEB SİTESİ SORUMLULUK REDDİ

Web-wizards.it Ltd.('biz', 'bize' veya 'bizim') tarafından https://becomegenius3atbooking.com ('Site') yalnızca genel bilgilendirme amaçlıdır. Sitedeki tüm bilgiler iyi niyetle verilmiştir, ancak Sitedeki herhangi bir bilginin doğruluğu, yeterliliği, geçerliliği, güvenilirliği, kullanılabilirliği veya eksiksizliği konusunda açık veya zımni hiçbir beyan veya garanti vermiyoruz. HİÇBİR KOŞUL ALTINDA, SİTENİN KULLANIMI VEYA SİTEDE VERİLEN HERHANGİ BİR BİLGİYE GÜVENMENİZ NEDENİYLE MEYDANA GELEN HERHANGİ BİR KAYIP VEYA ZARARDAN SİZE KARŞI HERHANGİ BİR SORUMLULUK TUTULAMAZ. SİTEYİ KULLANIMINIZ VE SİTEDEKİ HERHANGİ BİR BİLGİYE GÜVENMENİZİN RİSKLERİ YALNIZCA SİZE AİTTİR.

HARİCİ BAĞLANTILAR SORUMLULUK REDDİ

Site, üçüncü şahıslara ait veya üçüncü şahıslardan kaynaklanan diğer web sitelerine veya içeriğe bağlantılar veya banner veya diğer reklamlardaki web sitelerine ve özelliklere bağlantılar içerebilir (veya Site aracılığıyla size gönderilebilir). Bu tür harici bağlantılar tarafımızdan doğruluk, yeterlilik, geçerlilik, güvenilirlik, kullanılabilirlik veya tamlık açısından araştırılmaz, izlenmez veya kontrol edilmez. SİTE ÜZERİNDEN BAĞLANTILI ÜÇÜNCÜ TARAF WEB SİTELERİ VEYA HERHANGİ BİR BANNER VEYA DİĞER REKLAMDA BAĞLANTILI HERHANGİ BİR WEB SİTESİNDE VEYA ÖZELLİK TARAFINDAN SUNULAN HERHANGİ BİR BİLGİNİN DOĞRULUĞU VEYA GÜVENİLİRLİĞİNE DAİR GARANTİ VERMEZ, GARANTİ VERMİYORUZ VEYA SORUMLULUK KABUL ETMİYORUZ. SİZ VE ÜÇÜNCÜ TARAF ÜRÜN VEYA HİZMET SAĞLAYICILARI ARASINDAKİ HERHANGİ BİR İŞLEMİN TARAFI OLMAYACAĞIZ VEYA HERHANGİ BİR ŞEKİLDE İZLEMEDEN SORUMLU OLMAYACAĞIZ.

MESLEKİ SORUMLULUK REDDİ

Site danışmanlık tavsiyesi içeremez ve içermez. Danışmanlık bilgileri yalnızca genel bilgilendirme ve eğitim amaçlıdır ve profesyonel tavsiyenin yerini almaz. Dolayısıyla bu tür bilgilere dayanarak herhangi bir işlem yapmadan önce uygun profesyonellere danışmanızı öneririz. Herhangi bir danışmanlık tavsiyesi vermiyoruz. SİTEDE YER ALAN HERHANGİ BİR BİLGİNİN KULLANIMI VEYA GÜVENİLMESİ YALNIZCA KENDİ RİSKİNİZDEDİR.

GÖRÜŞLER SORUMLULUK REDDİ

Site, ürünlerimizin ve/veya hizmetlerimizin kullanıcılarının referanslarını içerebilir. Bu referanslar, söz konusu kullanıcıların gerçek yaşam deneyimlerini ve görüşlerini yansıtmaktadır. Ancak deneyimler söz konusu kullanıcılara özeldir ve ürünlerimizin ve/veya hizmetlerimizin tüm kullanıcılarını temsil etmeyebilir. Tüm kullanıcıların aynı deneyimleri yaşayacağını iddia etmiyoruz ve siz de bunu varsaymamalısınız. BİREYSEL SONUÇLARINIZ DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR.
Sitedeki referanslar metin, ses ve/veya video gibi çeşitli biçimlerde sunulur ve yayınlanmadan önce tarafımızdan incelenir. Dilbilgisi veya yazım hatalarının düzeltilmesi dışında, kullanıcılar tarafından aynen belirtildiği şekilde Sitede görünürler. Bazı referanslar, tam referansın kamuoyunu ilgilendirmeyen konu dışı bilgiler içermesi nedeniyle kısalık sağlamak amacıyla kısaltılmış olabilir.
Görüşlerde yer alan görüş ve görüşler yalnızca bireysel kullanıcıya ait olup, bizim görüş ve düşüncelerimizi yansıtmamaktadır. Referans sağlayan kullanıcılarla hiçbir bağlantımız yoktur ve kullanıcılara referansları için ödeme yapılmaz veya başka bir şekilde tazminat ödenmez.